top of page

Dacă produsul achiziţionat online nu corespunde cerințelor dvs., îl puteți returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, în ambalajul original în care a fost livrat, fără semne de purtare sau uzură,fără penalități și fără invocarea unui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina dvs. sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse de pe site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Clientul este obligat să notifice intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare scrisă (e-mail/telefonic/etc) în termen de maxim 24 de ore de la primirea produselor,

 

Nu fac obiectul returului, conform legislației în vigoare :

  • bijuterii realizate la comandă

  • carduri cadou

  • produse cu discount

  • achiziții care au depăsit termenul de 14 zile calendaristice

Pentru finalizarea returului, produsele trebuie însoțite de dovada achiziționării.
Cazuri în care există posibilitatea acordării unui retur parțial :

  1. produse care nu sunt returnate în condițiile în care au fost livrate, deteriorate sau cu componente lipsă, neimputabile vânzătorului

  2. produse returnate în afara perioadei de 14 zile calendaristice


Imediat ce produsul este returnat și inspectat, veți primi un mesaj de informare asupra recepționării returului, cât și dacă acesta este acceptat sau nu.
În cazul acceptării, suma plătită vă va fi returnată în contul bancar indicat de către dvs., în termen de 5 zile lucrătoare, însoțită de dovadă efectuării operațiunii de transfer.

Dacă aceasta nu apare în contul dvs. în perioada menționată, verificați contul bancar din nou, contactați banca-este posibilă să apară întârzieri la afișarea tranzacției în cont.

  • Nu se efectuează schimburi de produse-acestea fiind unicat, există doar câte un exemplar în stoc.

  • Expedierea produselor retur se face la adresa indicată în mesajul primit după stabilirea eligibilității pentru retur.

  • Taxele de expediere vor fi suportate de către dvs. și nu sunt returnabile.

Este indicat să luați în considerare expedierea utilizând un serviciu cu tracking number, vânzătorul neoferind garanții pentru recepționarea retururilor.

bottom of page