top of page
Letiția Pintilie

Dear Santa

Niciodată nu e târziu pentru sugestii de cadouri, fie de Crăciun[ul acesta sau cel viitor], fie pentru atunci când simți că vrei să dăruiești. Să dăruiești, nu să dai un cadou, că e o diferență.

Mie îmi place să recomand oricui, fie că vrea, fie că nu [hehe], oricând ș oriunde, dar nu orice - ci doar ceea ce ori a intrat deja în posesia mea, ori mă determină să apăs like | inimioară | share.

Vorba multă și accesul la internet, sărăcia omului, așa că...


Piese din ceramică, incredibil de frumoase, pe care mă bucur că le găsesc la târgul de Crăciun cu care se laudă Clujul în fiecare an, și pe care voi, cei din neCluj, le puteți admira & cumpăra online, pe pagina de Facebook.

Am înțeles că am ajuns prea târziu pentru pisicuțe*, dar m-am consolat cu un fulg de nea.


*nu uitați că 100% din greutatea în lei a bijuteriilor din categoria Cat Charity o direcționez cu simț de răspundere către asociații care încearcă să [le] facă bine.



Un Atelier Merci cu lucruri minunate și o misiune specială : 100% din profitul asociației Merci Charity este destinat cauzelor umanitare susținute de către aceasta, cum ar fi proiectul Zâna Merciluță-cabinet stomatologic mobil.



Dacă v-ați întrebat ce se mai află în portofoliul lui Mr. Musette, autorul ilustrației care îmi servește drept model pentru cercei, don't. Recomand să îi faceți o vizită pe site și mai multe în shop, și să intrați în legiunea de fani ai lui Sophie.





<----Sophie, working hard or hardly working?



AQUARIUS | ZODIAC SERIES



Go green, sau mai bine, go blue. alternative.blue. Pentru că eu vreau ca pisicile să stăpânească o planetă cât se [mai] poate de nepoluată, susțin orice inițiativă care are ca scop conștientizarea utilizării fără cap și fără sfârșit a produselor din plastic și nu numai.

all I want for Christmas și peste 10 ani.



De la Iuliana Pîslaru - Haine Urbane nu e nevoie să mai spun ce puteți face cadou, vouă și celor dragi vouă. Pot doar să adaug că va fi ceva impecabil lucrat, ceea ce nu e de mirare, comisia de control a calității având blană pufoasă, mustăți lungi și ochi foarte critic, I'm warning you.



Am lăsat pe final un cadou sub formă de atelier de magie și cadouri. Jujube Atelier este un magazin cum mi-ar plăcea să văd mai multe, mult mai multe și unde știu că bijuteriile mele se află într-o companie selectă & perfectă.


Bradul e gata, cadouri sunt...Merry X!

domnul Plușică

Comments


bottom of page