top of page
Letitia Pintilie

Sunt bijutier autodidact - cu o excepție de un workshop la Alchimia Contemporary Jewellery School - lucru care a contribuit la crearea unei amprente personale ușor de recunoscut. Mediul preferat de expresie în bijuterie este metalul, dar, în paralel, nutresc o obsesie sănătoasă pentru ceramică și sticlă.

Bijuteriile sunt realizate manual, prin tehnici mai mult sau mai puțin clasice, în atelierul propriu din Cluj Napoca - locul în care îmi permit să ignor măsurătorile exacte, plasa de siguranță țesută de prețiozitatea materialelor, limitările care simt că nu rezonează cu un domeniu artistic, să păstrez procesul creativ cât mai aproape de instinct și să asociez revelarea piesei finite finalului unei istorii evolutive.

 

Deoarece atelierul este destinat exclusiv procesului de creație, bijuteriile mele își pot da întâlnire cu purtătorul ideal în magazinul online, la partenerii cu care colaborez sau, ocazional, la târgurile dedicate bijuteriei și designului.

​Mă ocup personal, hands-on, de fiecare aspect care privește parcursul bijuteriei de la idee la produs finit - manufacturare, fotografii & editare, design & update magazin online, social media, customizare ambalaje, ambalare și livrare, astfel încât noua ta piesă preferată este, pe lângă un conversation starter și 100% Letiția Pintilie.

În timpul neocupat de bijuterie, încerc să conving pisicile, fără rezultate notabile, că inelele nu sunt jucării.

bottom of page